Hallo!

Veel vragen. Hopelijk antwoorden.

inloggen via VUB NetID

Wat is dit?

Deze website is een nieuw uiterlijk voor het OSD cursusdienst-platform (wk.cursusdienst.net). Onderliggend wordt er nog steeds gebruik gemaakt van het OSD platform. Alle bestellingen worden nog steeds verwerkt door OSD, en alle betalingen worden nog steeds verwerkt door OSD.


Waarom is dit?

Via dit platform hopen wij voor studenten van de faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen het bestellen van cursussen en samenvattingen makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken.


Is dat wel veilig?

Yep! Je zou zelfs kunnen zeggen dat dit veiliger is dan normaal. Inloggen op dit platform gebeurt uitsluitend via je VUB NetID en wachtwoord. Dat inloggen verloopt niet via onze pagina's, maar rechtstreeks bij de VUB zelf! De enige informatie die wij krijgen over jou is je NetID, waaruit we ook je e-mailadres afleiden. Je e-mail gebruiken wij uitsluitend voor communicatie i.v.m. de bestellingen die je plaatst. Geen nieuwsbrieven of reclame. Voor praktische redenen delen wij je voornaam/achternaam met OSD, want anders kunnen zij je bestellingen uiteraard niet verwerken.


Waarom werkt dit niet op X manier, waarom kan ik X niet zien?

Vragen en opmerkingen i.v.m. dit platform ontvangen wij graag via [email protected]!


Ik krijg een error. Wat moet ik doen?

Oei! Dat is niet prettig. Onze elfjes doen hun best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, maar zij zijn ook maar studenten. Stuur ons een e-mailtje op [email protected] en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen!


Mijn bestelling kon niet worden geplaatst. Wat nu?

Door de manier waarop we dit platform hebben gebouwd zijn we sterk afhankelijk van het platform van OSD. In de toekomst zal er een moment komen waar zij hun platform updaten, waardoor ons platform niet meer functioneert. Indien je bestelling niet kon geplaatst worden wil dit zeggen dat ofwel wij, ofwel OSD met een storing kampen, of dat de link tussen beiden kapot is (bv. door een update van het OSD platform). Dit kunnen wij helaas niet anticiperen. Wat wij wel kunnen verzekeren is dat, indien je een bestelling succesvol hebt geplaatst, dat deze óók goed geregistreerd werd bij OSD. Indien het plaatsen van een bestelling dus niet lukt, werd deze ook niet doorgegeven aan OSD. In het ergste geval kan je nog steeds surfen naar wk.cursusdienst.net, een account registreren, en daar je bestelling plaatsen. Maar hopelijk hoeft het nooit zo ver te komen.

Winkelwagen

Checkout